Choď na obsah Choď na menu
 


Daniel Sturridge vystřelí Reds do EFL Cupu čtvrtfinále

Klubu hra je stále ve vývoji, jsou si připravíte favorire čaj, fotbalové dresy pro jejich podporu? Daniel Sturridge skóroval dvakrát po svém návratu do základní sestavy jako Liverpool rezervovat své místo v posledních osmi z EFL poháru. Sturridge dal rudí brzy vedení, když byl na správném místě ve správný čas převést poté, co Marko Grujic 's výstřel byl odražen do jeho cesty.

koupit náš oblíbený tým dres Liverpool jako dárek na našich nejlepších přátel je dobrá volba. Anglie, útočník zdvojnásobila svůj náskok hned po hodině značku, když uzamčené na Gini Wijnaldum v průchodu do slotu pod Michel Vorm. Tottenham útočník Vincent Janssen vytáhl jeden zpět z místa k zajištění nervózní povrch, ale Liverpool držel dál.

Daniel Sturridge může být zápasí v Premier League, ale dává pro zábavu v EFL poháru. Daniel Sturridge se ukázal jako bod manažer Jürgen Klopp, zatímco jeho dva góly pomohl Liverpool srazil Tottenham z EFL poháru v Anfield.The Anglie útočník se ocitl na lavici pro Reds ze pozdě, ale vypálil Liverpool před po pouhých devíti minutách cílem typického pytláků žijících. pokud zároveň je rád, nenechte si ujít klubové nové komplet Liverpool.