Choď na obsah Choď na menu
 


Barca dosáhnout Copa del Rey finále s výhrou

Barcelona je velmi populární fotbalový klub, fanoušci rádi nosí fotbalové dresy na jejich podporu. Barcelona hranami Atlético Madrid v těsně napadeného střetnutí v Camp Nou do finále Copa del Rey v úterý večer. Uruguayský útočník byl stanoven být Nou Camp hrdina jako jeho cíl hranami Barca kolem Atlético Madrid do čtvrté po sobě jdoucí španělského poháru skvost.

Pokud se vám líbí fotbalového klubu dres FC Barcelona, Barcelona košili si zaslouží. Luis Suarez otevřel skóre těsně před poločasem, po odvedená práce z Lionel Messi, i když Sergi Roberto byl propuštěn uprostřed přes druhou polovinu dát pozici Barca je v ohrožení.

Luis Suarez skóroval a byl poslán pryč jako devět-man Barcelona se konalo ve dnech dosáhnout Copa del Rey finále s napínavým celkovém vítězství nad 10-man Atletico Madrid na Nou Campu. Suarez vyťukal na 43 minut předtím, než v Barceloně Sergi Roberto a Atletico Yannick Carrasco byl vyloučen za přijímání dvě žluté karty. Diego Simeone boku nepřijalo jejich šance v prvním pololetí a Suarez dělal jim platit, když využit v zblízka po Miguel Angel Moya mohla odrazit jen Lionel Messi ostrý stávku.